Friday, August 03, 2007

Beli Traffic

Tak Banyak yang nak dilakukan hari ini. Tempoh bertenang yang agak panjang dan mungkin aku tak banyak posting macam dulu. Harap2 dapat wat duit macam biasala.

Kerja? Ehm, buat macam biasa ajela. Partner aku akan uruskan apa-apa yang patut dan sebenarnya aku tak larat sangat 2,3 hari ini. Pada Pie, kalau dah setel urusan tu. Mesej aku. Jangan lambat-lambat pulak.

Apa aku nak cerita ye. Aku cuba beli traffic tadi. Mari kita lihat mendadak naik tak statistic blog aku ini. Kalau menjadi. Memang bagus gila la nampaknya. Kalau tak berjaya. Ada yang kene amuk kang. Berapa aku nilai traffic dan berapa aku beli. Biarlah rahsia. Hanya untuk test market sahaja..

Oklah. Tak ada apa nak cerita. Cukup sini dulu. Nanti sambung.

Ps: Macam biasa. Cuma payment2 kecil sahaja untuk hari ini.

1 comment:

black said...

so..kat mana nak beli traffic nih? Ada contoh forum atau website tak?