Monday, July 23, 2007

Mengantuk - Adakah itu sakit penyakit keturunan?

Ehm, hari ini tak ada apa-apa aku nak cerita dan tak ada apa-apa website yang aku hendak reviewkan. Mungkin esok atau lusa. Aku dapat 1 review offer from payperpost dan reviewme. Mungkin aku akan buat post lepas aku balik hantar abah aku dari airport esok. Ngantuknya. Rasa-rasany aku tido kejap boleh tak? Kul 6 lebih nanti dah kena jalan gi airport..

Abah aku ada kursus selama 2 minggu dekat Penang. So, tinggal aku dengan mak aku aje. Adik aku kadang2 je balik. Nak tak nak, aku kena hantar amik mak aku gi sekolah. Rutin abah aku, menjadi rutin harian aku selama 2 minggu bermulanya fajar siddiq..

Ngantuknya, aku perlu tidur jugak. Kang naya je tak cukup tidur nak drive nanti. Sesat sampai Subang agaknya padahal aku cuma perlu sampai LCC sahaja..

Baiklah. Tak ada apa-apa review tentang any site atau affiliate program hari ini. Kita jumpa pada next post akan datang. Mungkin next2 post aku adalah dalam bahasa ibunda aku no 11. Bahasa Inggeris yang aku dapat 6C masa SPM. Waa..

Ps: Satu soalan cepu Gangsa. Adakah mengantuk itu salah satu penyakit keturunan?

1 comment:

Earncent said...

Ubat mengantuk adalah tidur !!